Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Паролі користувачів




Даний пункт меню призначений для визначення користувачів та їх паролів, що будуть працювати з даним комплексом програм.

На екранній формі цієї програми присутня таблиця, що містить три графи – логін (коротка назва, яка заводиться разом з паролем для ідентифікації користувача), ім’я користувача та група, до якої належить даний користувач. Праворуч від цієї таблиці є ряд кнопок, за допомогою яких можна визначити необхідний перелік користувачів.

Кнопка „Додати” призначена для створення нового запису в таблиці користувачів. При натисканні на цю кнопку, на екранній формі відкривається наступна сторінка, де необхідно вказати логін користувача, повне ім’я, пароль, підтвердження пароля та вибрати зі списку потрібну групу користувачів (в залежності від обраної групи, даний користувач буде мати відповідний доступ до пунктів меню програми та доступ до даних). Пароль може складатися з довільного набору букв та цифр, а його довжина не перевищувати восьми знаків. Як тільки всі ці реквізити вказані, натисніть на кнопку „Записати”, для того щоб додати новий запис в таблицю користувачів та повернутися на попередню сторінку форми. Кнопка „Відмінити” відміняє як вставку нового, так і зміну вже існуючого запису.

Аналогічним образом, за допомогою кнопки „Редагувати” можна для вибраного користувача змінити його логін, ім’я чи пароль, або навіть перевести користувача в іншу групу.

Кнопка „Знищити” після підтвердження вилучає поточний запис з переліку користувачів.

5.12. Меню „Вікна”

В меню „Вікна” включені команди для управління дочірніми вікнами з метою їх впорядкування або згортання в межах головного вікна програми. Ці команди є стандартними і відповідають багатодокументному стилю MDI.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-23; просмотров: 58; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты