Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Відомість розрахунків з торговими партнерами




Цей модуль програми дозволяє отримати відомість розрахунків з торговими партнерами за будь-який період, як для одного, так і для обраної групи партнерів.

Спочатку необхідно буде вказати початок та кінець періоду, які можна вибрати за допомогою календаря, що відкривається нижче відповідного поля як звичайний список, та вибрати зі власного списку підрозділ. Далі потрібно вказати у полі на формі рахунок, по якому проводяться розрахунки, та код партнера (якщо відомість розрахунків формується тільки по одному партнеру), по яких буде формуватися відомість розрахунків. Потрібні рахунок та партнера можна обрати за допомогою відповідних стандартних форм для вибору рахунків або партнерів, які відкриваються на екрані при натисканні на кнопки, що знаходяться праворуч від полів для заведення цих реквізитів. Користувач може встановити ознаку «По всіх партнерах», щоб сформувати відомість розрахунків одразу по всіх торгових партнерах. В цьому випадку поле для коду та кнопка для вибору потрібного партнера з переліку стануть неактивними.

Для формування відомості розрахунків за обраний період по вказаному рахунку, необхідно натиснути на кнопку «Сформувати», після чого у таблиці відображається перелік партнерів з даними за вказаний період. В кожному рядку таблиці відображається код і найменування партнерів, дебетове і кредитове сальдо на початок періоду, загальні суми оборотів по дебету і кредиту за вказаний період та дебетове і кредитове сальдо на кінець періоду. Нижче таблиці висвічується аналогічні підсумкові суми по всіх партнерах.

Якщо облік розрахунків з партнером проводиться по кожному окремому документу, то можна встановити ознаку «Згрупувати по номерах документів», щоб у таблиці суми по сальдо та оборотах були згруповані як по партнерах, так і по окремому документу.

Кнопка «Докладно» дозволяє переглянути на новій сторінці форми для кожного партнера докладну інформацію по всіх заведених проводках, що складають підсумкові суми оборотів за обраний період. В інформації по кожній проводці буде зазначений номер і дата документа, номер і дата підстави, код і найменування зустрічного партнера, кореспондуючий рахунок та сума по проводці (в окремих графах по дебету та кредиту), а також рік і місяць заведення, основний рахунок, код матеріально-відповідальної особи та номер того звіту, який містить дану проводку.

Для того, щоб роздрукувати сформовану відомість розрахунків за період на принтері, чи переглянути її друковану форму у вікні попереднього перегляду на екрані, потрібно скористатися відповідними кнопками на панелі інструментів головного вікна чи натиснути на кнопку „Друк” на нижній панелі вікна. За допомогою відповідних позначок, користувач має можливість надрукувати перелік або тільки дебіторів, або тільки кредиторів на кінець вказаного періоду.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-23; просмотров: 65; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты