Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Групування по рахунках




Цей програмний модуль дозволяє сформувати відомість групування оборотів по рахунку за місяць.

Спочатку необхідно буде вказати у полі на формі рік, що повинен складатися з чотирьох цифр, вибрати з відповідних списків місяць та підрозділ. Далі вказати у відповідному полі на формі код того рахунку, по якому буде формуватися дана відомість. Цей рахунок можна також вибрати за допомогою стандартної форми для вибору рахунків, яка відкривається на екрані при натисканні на кнопку, що знаходиться праворуч від поля для рахунку. Після цього потрібно натиснути кнопку «Сформувати», для того щоб безпосередньо запустити процес формування відомості групування, хід виконання якого відображається на індикаторі у середній частині форми. Відомість формується одразу по всіх рахунках, тому немає потреби кожний раз її переформовувати при виборі того чи іншого рахунку.

Підсумкові суми згрупованих по рахунках оборотів відображаються у двох таблицях, окремо для дебету та кредиту, а нижче цих таблиць відображаються загальні підсумки по оборотах. На формі праворуч від таблиць з оборотами розташовані поля з загальними сумами сальдо на початок та кінець місяця. Якщо користувач обрав один з основних рахунків, по яких заводилися звіти матеріально-відповідальних осіб, то у додатковій таблиці можна переглянути згруповані підсумки по інших проводках для даних звітів. В таблицях обороти можуть бути згруповані не тільки по рахунках, але і в розрізі статей, для чого потрібно встановити відповідну позначку.

Для того, щоб роздрукувати відомість групування по рахунках на принтері або переглянути її друковану форму у вікні попереднього перегляду на екрані, можна скористатися відповідними кнопками на панелі інструментів головного вікна чи натиснути на кнопку „Друк” на нижній панелі вікна.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-23; просмотров: 57; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты