Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Аналіз тенденції перспективного




Розвитку направлень моди

 
 


Аналіз напрямку моди щодо розроблюваного асортименту одягу

 

 

Пропонуємо вам найпопулярніші тенденції сезону осінь-зима 2014-2015, які можна було побачити на українських подіумах.

 

Макраме користуватиметься популярністю в 2014-2015

В основному макраме використовується при створенні аксесуарів, так як воно складається з вузлів і практично не тягнеться.

 

Рис. 2.1 Макраме 2014- 2015

Не дивлячись на це, в 2014- 2015 не тільки аксесуари, але і одяг будуть виконані

 

по такій техніці. У новому сезоні будуть дуже актуальні ажурні плетені речі, які додадуть в look жіночність та сексуальність.

Рис.2.3 Сукня з макроме

Сукні, топи, спідниці і навіть купальники та аксесуари, плетені з різних матеріалів, зв’язані гачком або в техніці макраме були представлені в колекціях багатьох іменитих дизайнерів.

 

Асиметрія

 

Рис. 2.1 Асиметрія в українських колекціях Elena Reva, Elena Burenina.

Наступного сезону дизайнери роблять ставку на архітектурний крій - з ідеальними лініями і силуетом. Одним із способів досягнення такого ефекту є асиметрія.

Різні бічні вставки і додаткові клини, один рукав, односторонні драпірування, кольорові блоки і т.д. Всі ці деталі спостерігаються в колекціях українських брендів.(рис.2.1 )

 

Комбінезони

 

Комбінезон зустрічається практично в кожній колекції сезону осінь-зима 2014-2015. (рис.2.2)

 

 

Рис. 2.2 Модні комбінезони 2014 -2015

 

Вечірні моделі, спортивні, пляжні, повсякденні, короткі і довгі - вибирайте на свій смак і потреби.

 

Спідниці- колокольчики

 

Рис. 2.3
Пишні спідниці і підкреслена талія - характерні деталі ретро-силуету new look, який на даний момент залишається найбільш актуальним і жіночним. В майбутньому сезоні зверніть увагу на моделі до середини ікри і на долоню вище коліна.(рис 2.3)

 

 

Рис. 2. 3. Спідниці колокольчики.Ksenia Schnaider, Bobkova, Bicholla

Микро

Короткі шорти і ледь придатні до шкарпетці спідниці-міні нічим не поступаються сукням для червоних доріжок.

 

 

Рис. 2.4 Мікро короткі шорти весна- літо

Краса красою, а влітку спекотно, тому кроп-топи і мікрошорти виграють за рахунок актуальності. А також завдяки незвичайному крою і цікавим колірним сполученням.(рис. 2. 4)

 

Модні сумки

Легендарна сумочка Kelly Bag, що стала суперпопулярної в 60-их роках двадцятого сторіччя, до цих пір залишається улюбленицею у жінок всього світу.

Сьогодні під сумкою Келлі ми будемо розуміти не ту саму, оригінальну сумку-трапецію від Hermes, а все моделі, що мають схожу конструкцію і аналогічний принцип. Сумка-трапеція з жорстким дном і, обов'язково, з застібкою, цього сезону стала ключовим моментом багатьох дизайнерських колекцій. Так,

 

Рис. 2.4 Сумка келі в колекціях 2014-2015 Dolce & Gabbana

наприклад, модний будинок Christian Dior випустив величезна безліч різноманітних сумочок даного виду, на будь-який смак і колір. Також щось близьке до сумки Келлі ви зустрінете в колекціях осінь-зима 2014-2015 Dolce & Gabbana і Alexander Wang.(рис 2.4)

 

Сумка-саквояж осінь-зима 2014-2015

 

Рис. 3.2
Рис. 3.2
Колись давно, на зорі появи сумок-саквояжів, люди потребували великих і містких сумках для перевезення великої кількості речей. Вимоги до таких сумкам пред'являлися відповідні: вони повинні були бути міцні, шкарпетки, але

недорогі. І тому перші сумки-саквояжі шилися зі шматків килимів. Відтоді модель даної сумки постійно змінювалася і вдосконалювалася.

 

Рис. 2.5 Сумки від Bottega Veneta,

Але в цьому сезоні деякі дизайнери вирішили повернутися до першовитоків і представили цікаві сумки-саквояжі «з килима». Інші ж бренди віддали перевагу шкірі рептилій, леопардовий принт і твіду. На фото представлені сумки-саквояжі від Bottega Veneta,(рис. 2.5)

 

Модна сумка-шопер

 

Ця сумка, безперечно, є must-have для кожної сучасної дівчини і жінки, адже без неї не обходиться жоден шопінг.

 

 

Рис. 2.6 Модна сумка шопер

Велика, практична, містка і дуже зручна, вона дозволить вам ходити по магазинах з ранку до вечора і складати в неї всі модні новинки.(рис.2.6)

Модне взуття

Рис. 3.10 - Maxime Simoens, Jil Sander, Valentino
Подіуми сезону весна-літа 2014 – це рай для любителів модного авангардного взуття. Яскравий колір, зміїна шкіра, високий каблук складної форми.

 

 

Рис. 2.7 Взуття в Авангардному стилі

Багато фасонів більше нагадують незвичайну фантастичну скульптуру, ніж практичне взуття на кожен день. Подивіться хоча б на колекцію Alexander McQueen, вона створена для того, щоб виділятися.(рис. 2.7)

 

Незвичайний каблук

 

Груба взуття, звичайно, в тренді, але не всім хочеться піддаватися загальній істерії і всю осінь безперервно носити черевики з показу Едді

Слимана. Вибагливим fashionistas слід звернути увагу на взуття з незвичайним каблуком, яка часто зустрічалася на осінніх показах

Щоб створити сміливі і несподівані форми каблуків, дизайнери, мабуть, надихалися шедеврами світової архітектури.

Таке взуття, безумовно, привертає до себе увагу. Але, покваптеся приміряти новий тренд, поки дороги не вкрилися льодом, який точно не дасть вам спокійно пройтися по вулиці

 

Рис. Незвичний каблук

 

 

Рис. 3.10 - Maxime Simoens, Jil Sander, Valentino
Рис. 3.10 - Maxime Simoens, Jil Sander, Valentino
Модні тенденції взуття сезону осінь 2014 неймовірно різноманітні і різноколірні, вони представлені екземплярами з усіх епох і моделями всіх стилів. тні і зручні.

Висновки:

Проаналізувавши напрямок і тенденції моди сезону осінь 2014 щодо суконь, аксесуарів та матеріалів можна зпроектувати нову колекцію, яка буде модною для даного сезону.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-30; просмотров: 147; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты