Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Аналіз технологій експлуатації житлових приміщень




В таблиці 2.2 приведена технологія експлуатації житлових приміщень готелю «ЄВА».

Таблиця 2.2 – Технологія експлуатації житлових приміщень

№ пор. Назва статті Характеристика  
Кількість типових поверхів 3 поверхи, архітектурно-планувальні рішення поверху – класичний стиль, нульовий поверх – ресторан в стилі Hi-Tech  
Кількість номерів 38 номерів (76 місць): «Класик Кінг» - 16 номерів (S = 21 м2), «Поліпшений Кінг» – 6 номерів (S = 23 м2), «Класик Твін» - 16 номерів (S = 19 м2)  
Місткість поверху 20 номерів на другому поверсі, 18 – на третьому  
Загальна чисельність обслуговуючого персоналу на поверсі 3 чоловіки  
Форма організації праці Індивідуальна: по 3 покоївки, одна – старша  
Технологічні процеси Основний – «надання даху», допоміжні - забезпечують умови, необхідні для здійснення основних процесів: контроль за технологічним і естетичним станом устаткування і помешкань, їхнє обслуговування і ремонт, обслуговуючі - пов’язані з експлуатацією устаткування і приміщень (прибирання, чищення), збереження і переміщення сировини, матеріалів, напівфабрикатів, готової продукції. Вони здійснюються в готелі «ЄВА» складськими, транспортними, інженерно-технічними службами. До обслуговуючих процесів належать соціальні послуги, надані працівникам на даному підприємстві
Технологічний цикл ведення господарства Основні технологічні цикли (підготовка житлових приміщень до розміщення) – замкнутий і розімкнутий техноцикл, технологія гостинності, допоміжні: технологічний цикл контролю за технічним та естетичним станом приміщень і технологічний цикл контролю за технічним станом устаткування, механізмів і автоматики, обслуговуючі: клінінгові технологічні цикли житлових і не житлових приміщень, технологічний цикл ведення білизняного господарства, технологічний цикл використання засобів для миття і чищення, інформаційні технології, технології бронювання і резервування. Технологічний цикл ведення господарства: прибирання в номерах, прибирання не житлових приміщень, ведення білизняного господарства, експлуатація прибиральник механізмів та інвентарю, ведення документації.
Нормативна кількість номерів на 1 покоївку 12,7 номерів
Структура служби на поверсі Чергова на поверсі і 2 закріплені покоївки
Автоматизація і механізація технологічних процесів на поверсі Повна автоматизація і механізація (пилососи)
Хронометраж затрат на одну технологічну операцію Генеральне прибирання – 30 хв., Прибирання після виїзду споживача – 20 хв., Поточне прибирання – 15 хв., Проміжне прибирання – 10 хв.
Експлуатаційні документи на поверсі План евакуації, правила поведінки при пожежі
Шляхи евакуації (наявність) 2 виходи: головний і запасний
Ремонтна служба 1 склад, 1поверх
Якість надання послуг Нормативні документи, методи перевірки згідно Держстандарту України
         

споживач готельний господарство маркетинговий середовище

Гостям надаються такі послуги з розміщення (рівень комфорту):

Номер категорії «Класик Твін» - виконаний в класичному стилі з двома роздільними ліжками, устаткований: рідкокристалічним LCD телевізором з кабельним телебаченням, кондиціонером, сейфом, міні-баром, прямою телефонною лінією, Wi-Fi, звукоізоляцією, вікном, яке відчиняється, писемним столом, ергономічним кріслом, а також за замовленням надається праска і гладильна дошка. В ванній кімнаті: ванна з гнучким душем, фен, банний комплект, халат, тапочки, набір міні-парфумерії.

Номер категорії «Класик Кінг» - виконаний в класичному стилі з великим двоспальним ліжком, устаткований: рідкокристалічним LCD телевізором з кабельним телебаченням, кондиціонером, сейфом, міні-баром, прямою телефонною лінією, Wi-Fi, звукоізоляцією, вікном, яке відчиняється, писемним столом, ергономічним кріслом, а також за замовленням надається праска і гладильна дошка. В ванній кімнаті: ванна з гнучким душем, фен, банний комплект, халат, тапочки, набір міні-парфумерії.

Номер категорії «Покращений Кінг» - покращений номер з балконом, виконаний в класичному стилі з великим двоспальним ліжком, устаткований: рідкокристалічним LCD телевізором з кабельним телебаченням, кондиціонером, сейфом, міні-баром, прямою телефонною лінією, Wi-Fi, звукоізоляцією, вікном, яке відчиняється, писемним столом, ергономічним кріслом, а також за замовленням надається праска і гладильна дошка. В ванній кімнаті: ванна з гнучким душем, фен, банний комплект, халат, тапочки, набір міні-парфумерії.

Номера в готелі представлені в трьох кольорових гамах: блакитній, жовтій і зеленій. В готелі «ЄВА» житловий поверх має коридорну структуру.

Також на житлових поверхах знаходяться інші приміщення житлової частини: коридори, холи, приміщення побуту, приміщення для брудної білизни, приміщення для чистої білизни, приміщення обслуговуючого персоналу.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 106; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты