Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Маневр вогнем




Маневр вогневими ударами та вогнем, показано на рис. 5, 6, 7, 8, дозволяє захопити й утримувати ініціативу, зривати задуми противника й успішно вести бій в обстановці, яка змінилася. Полягає в одночасному або послідовному їх масуванні (зосередженні), по найважливіших об‘єктах противника або в розподілі (розосередженні) для ураження декількох об‘єктів, а також у перенацілюванні їх на нові об‘єкти.

1 тв

           
 
1 тв
 
 
 
   


Рис. 5.Розподіл вогнюРис. 6. Зосередження вогню

1 тв

 

 
 
1 тв

 

 


Рис. 7. Перенесення вогню на новий об’єкт Рис. 8. Послідовне зосередження вогню

 

Своєчасне виявлення противника і знищення його вогнем досягається веденням безпосереднього спостереження і умілим застосуванням своєї зброї, достовірною розвідкою цілей, влучністю вогню, раптовістю відкриття та умілим управлінням вогнем в ході бою.

Таким чином маневр як військами так і вогнем повинен бути простим за задумом, зрозумілим для підлеглих і виконуватися швидко, потай і раптово для противника.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 60; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты