Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Варіант 26




1. Дайте визначення понять:

залікова неустойка, свобода договору, авторський договір замовлення.

 

2.Розв’яжіть задачу:

ВО уклало з Морським портом договір на виготовлення та поставку портового крану. Строк поставки був визначений через 6 місяців з моменту укладення договору. У зв’язку з оновленням виробництва ВО виготовило кран через 4 місяці після укладення договору та привезло його до Морського порту. Але Морський порт не прийняв кран та звернувся до ВО з вимогою про відшкодування збитків, викликаних розміщенням крану на його території.

Хто має рацію в даному спорі?

 

3.Оберіть правильну відповідь:

1. Умови договору, що передбачені нормативними актами, на­зиваються:

а) обов'язковими;

б) випадковими;

в) звичайними;

г) додатковими.

2. У разі поставки некомплектних виробів постачальник (ви­робник) зобов'язаний на вимогу покупця (одержувача) доукомп­лектувати їх після одержання вимоги або замінити комплектними виробами у:

а) десятиденний строк;

б) чотирнадцятиденний строк;

в) двадцятиденний строк;

г) тридцятиденний строк.

3. Якщо більший гарантійний строк не встановлений договором або законом, гарантійний строк від дня прийняття об'єкта замовни­ком за договором будівельного підряду становить:

а) десять років;

б) п'ять років;

в) три роки;

г) один рік.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-07-26; просмотров: 59; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты