Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Листи-подяки




Листом-подякою висловлюють вдячність за допомогу, пропозицію, запрошення, своєчасну відповідь, якісно та вчасно виконану роботу, надану послугу, участь у заході, гостинність тощо.

Найуживанішими формами висловлення подяки є такі:

Дякуємо Вам за...

Щиро дякуємо Вам за...

Щиро вдячні Вам за...

Хочемо висловити Вам вдячність за...

Висловлюємо свою найщирішу вдячність за...

Дозвольте висловити свою вдячність за...

Прийміть нашу найщирішу вдячність за...

Насамперед дозвольте подякувати Вам за...

Ми дуже зобов'язані Вам за...

Цей лист -вияв нашої вдячності за...

З вашого боку було дуже люб'язно...

 

Ось кілька зразків листів-подяк.

 

Народному депутатові

Сергію Терьохіну

 

Вельмишановний Сергію Анатолійовичу!

 

Батьки та учні школи-інтернату № 9 для дітей з вадами слуху, що в Голосіївському районі м. Києва, складають Вам щиру подяку за те, що саме завдяки Вашому сприянню діти школи-інтернату зможуть продовжити навчання у 10-12 класах, а отже, здобудуть повну середню освіту. Таким чином вони матимуть реальну змогу або далі продовжити навчання, або забезпечити собі можливості для подальшого життя і розвитку.

Саме завдяки Вашій небайдужості й підтримці як народного депутата, який став уособленням волі нашого народу до творення добра, ці діти не були кинуті напризволяще, їх не позбавили права на гідне і повноцінне життя. І тепер, без сумніву, вони назавжди запам'ятають, що у такий вирішальний для них час знайшлася людина, яка відкрила їм шлях до майбутнього. Ці діти у Вашій особі дійсно побачили державу як захисника, відчули її милосердний крок назустріч. І, повірте, це дасть реальну змогу сформуватися їм як майбутнім громадянам нашої держави. Вони вже ніколи не будуть озлобленими на суспільство, яке їх відторгнуло, адже добро творить добро.

Ще раз вельми вдячні Вам за Вашу велику допомогу. Залишайтеся в мирі й здоров'ї. Здоров'я і щастя Вам та усім Вашим рідним і близьким.

Нехай благословить Вас Бог!

З великою повагою —

Діти школи-інтернату та їхні батьки.

 

За дорученням батьків (підпис) Олена Корнієнко

м. Вишгород, вул. Глібова, 41

 

 

Шановний Максиме Григоровичу!

 

Щиро вдячні Вам за запрошення нашого інституту стати співорганізатором науково-практичної конференції "Актуальні проблеми профорієнтації та професійного навчання безробітних у сучасних умовах життя".

Зі свого боку передбачаємо запросити до участі у конференції викладачів інституту.

 

З повагою,

ректор ІПКМ Підпис К. Г. Федорика

8. 8 Листи-вітання

Листами-вітаннямипоздоровляють ділових партнерів, колег чи інших осіб з нагоди ювілею, дня народження, свята, обрання на посаду, успішного завершення справи тощо.

Привітання висловлюється за допомогою таких зворотів:

Вітаємо Вас з нагоди...

Від щирого серця вітаємо Вас з...

Прийміть наші найщиріші вітання з нагоди...

Щиросердно вітаємо з...

 

Побажання як обов'язковий елемент таких листів висловлюються за допомогою дієслів бажати та зичити.

Особливості листів-вітань демонструють наведені зразки.

 

Міністерство освіти і науки України Міжнародний Фонд

"Відродження"

 

ПРОГРАМА "ТРАНСФОРМАЦІЯ ГУМАНІТАРНОЇ ОСВІТИ

В УКРАЇНІ"

 

252135, Київ-135, проспект Перемоги, 10, к. 21

тел. 216-15-05, 274-21-69

факс: (044) 230-26-17

 

21 липня 2008 р.

№ 2095

 

 

Шановна пані Марино!

 

Щиро вітаємо Вас із перемогою в І турі конкурсу підручників. Ви отримали грант "2".

У середині січня ми запросимо Вас до зустрічі з комісіями та керівництвом Програми, підпишемо угоду про виконання роботи, ознайомимо з регламентом конкурсу. Термін подання 40 % роботи подовжується до 1 травня.

Про дату виплати гранта ми повідомимо Вас пізніше. Але до виконання роботи радимо приступити вже з 1 січня.

Вітаємо Вас з Новим роком і бажаємо творчого натхнення!

 

З повагою,

Дирекція Програми

 

Шановний Михайле Петровичу!

Щиро вітаю Вас із 69-ю річницею визволення України від фашистських загарбників!

Бажаю Вам доброго здоров'я, благополуччя, довгих років життя на землі, яку Ви захистили. Хай щастить Вам завжди і в усьому, бо ми народ, який перемогти неможливо.

Низько вклоняюсь Вам за Ваш ратний і трудовий подвиг.

 

З глибокою повагою — (підпис) Л. Черновецький,

Київський міський голова

 

Листи-вітання з нагоди 10-річчя газети "Хрещатик"

 

Шановні друзі!

 

З великою приємністю вітаю вас із першим солідним ювілеєм — десятиріччям газети "Хрещатик". Ваше свято започатковує низку ювілеїв видань, які з'явилися на хвилі демократизації нашого суспільства і виступали з яскравими публікаціями, що наближали незалежність України. Незалежність, десятиріччя якої ми відзначатимемо наступного року.

Найголовніше, що за всі ці роки газета не втратила державницьких позицій. Вона рішуче й послідовно виступає за утвердження демократичних принципів життя суспільства, за проведення економічних реформ, які дадуть змогу Україні гідно увійти в сім'ю європейських народів. Виступи газети — завжди оперативні, актуальні, часто дошкульні, але, як правило, об'єктивні, зумовлені небайдужістю до стану справ у державі.

Тож бажаю колективу редакції не втрачати набутого, глибоко, чесно та об'єктивно продовжувати головну справу — бути правдивими літописцями часу, патріотами України. Зичу вам ще багато ювілеїв, гострого пера і любові читачів.

Віктор Ющенко,

Президент України

 

 

Колективу газети «Хрещатик»,

Головному редакторові

пану Геннадію Кириндясову

 

 

Шановний пане Геннадію!

Любі друзі!

 

Від імені працівників Міжнародної корпорації «Слов'янський базар» та від себе особисто щиро вітаю вас із десятим Днем народження!

Щиросердо дякуємо, що були з нами у попередньому та в цьому роках. Сподіваємося, що наша співпраця продовжиться у майбутньому та принесе і вам, і нам гарний творчий урожай.

Зичимо вам повсякденного людського щастя, здоров'я, сил, творчого натхнення й небесної наснаги в усіх починаннях та справах. Бажаємо гарного настрою завжди і всюди, успіхів у вашій нелегкій праці задля розквіту незалежної України та популяризації її на міжнародному рівні.

Нехай з вами завжди буде гарна українська пісня, що розрадить, допоможе, звеселить.

Хай вам усміхається доля та допомагає Бог!

 

З повагою – Олександр Злотник, президент Міжнародного фестивалю мистецтв «Слов'янський базар», народний артист України, професор, композитор

 

Шановні колеги!

 

Від імені багатотисячного колективу київміськбудівців прийміть щирі вітання з нагоди 10-річного ювілею.

Для періодичного видання це вік творчої зрілості та розквіту. Кияни вдячні вам за те, що редакція газети з честю несе горде ім'я Великого Хрещатика, який "і друзів розумів, і ворогів умів прощати".

Символічно, що історія "Київміськбуду" розпочиналася саме з Хрещатика. Мабуть, у цьому історичному факті — запорука нашої сьогоднішньої плідної співпраці та взаєморозуміння.

Ми споруджуємо будинки і магістралі, мікрорайони і площі, дбаємо про архітектурну виразність рідного міста, справами сприяємо формуванню атмосфери довіри та поваги до діяльності столичної влади.

Своєю творчістю Ви являєте все розмаїття громадської думки киян.

Сьогоднішній "Хрещатик" став тим чистим джерелом, що відтворює сьогодення. Завдяки цьому ви воістину набули авторитет рупора правди і впевненого голосу київської міської громади.

У день ювілею від імені киян висловлюємо вам щиру вдячність і повагу за підтримку кращих ініціатив розбудови всіх напрямків суспільного життя міста.

Бажаємо подальших творчих успіхів, яскравих сюжетів і тем, прихильності, добра і добробуту.

 

З повагою — від імені колективів підприємств холдингової компанії "Київміськбуд" президент Володимир Поляченко


Поделиться:

Дата добавления: 2015-07-26; просмотров: 366; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты