Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Етап 10. Оцінювання стратегій на предмет відповідності установленим критеріям.




Логічним продовженням стратегічного планування в ТОВ «TRANS» є тактичне планування, тобто планування реалізації стратегії яке включає поточне та оперативне планування. Схематична модель поточного планування в ТОВ «TRANS» наведена на рис. 2.

 

1 етап. Інформаційне забезпечення поточного планування
2 етап. Оцінювання та аналіз сильних та слабких позицій організації
3 етап. Вибір та формування планових параметрів( системи економічних, технологічних, соціальних та ін.. показників) на засадах стратегії.

 

 


4 етап. Підбір на альтернативних засадах заходів щодо досягнення планових параметрів
5 етап. Бюджетне планування
6 етап. Вибір адміністративних важелів( політики, процедур, правил) досягнення планових параметрів.
7 етап. Формування поточного плану
8 етап. Деталізація поточного за центрами виконання(відповідальності)

 

 


Рис.2. Модель поточного планування у ТОВ «TRANS»

 

 

Етап 1. Інформаційне забезпечення поточного планування.

Для реалізації поточного плану­вання виникає необхідність в інформації про ринок та споживачів, диверсифікацію діяльності підприємства, його конкурентоспроможність, стан інфраструктури, фінансово-господарський стан підприємства, яка отримується з внутрішніх та зовнішніх джерел і обробляється відповідними підрозділами (бухгалтерією, та планово-економічним відділами, диспетчерським відділом) та відповідальними особами (юрисконсультом, заступником директора з виробництва, заступником директора з планово-економічних питань, головним бухгалтером, заступником директора диспетчерського відділу).


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 88; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты