Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Межі кримінального переслідування виданої особи




1. Без згоди запитуваної Договірної Сторони видана особа не може бути притягнена до кримінальної відповідальності, піддана покаранню або видана третій державі у зв'язку з іншим злочином, вчиненим до видачі, ніж той, який був підставою для видачі.

 

2. Не потребується згоди запитуваної Договірної Сторони, якщо:

 

1) видана особа не залишила протягом 30 днів після закінчення кримінального розслідування, відбуття покарання або звільнення з будь-якої законної підстави територію запитуючої Договірною Сторони. В цей строк не зараховується час, на протязі якого видана особа не могла залишити територію запитуючої Договірної Сторони за незалежних від неї обставин;

 

2) видана особа добровільно повернулася на територію запитуючої Договірної Сторони після того, як вона її залишила.

 

СТАТТЯ 72

Повторна видача

Якщо видана особа ухилиться від притягнення до кримінальної відповідальності або від відбуття покарання і повернення на територію запитуваної Договірної Сторони, вона повинна бути за клопотанням запитуючої Договірної Сторони видана повторно без додаткового надання документів, зазначених в статті 63.

 

СТАТТЯ 73

Повідомлення про результати кримінального розслідування

Запитуюча Договірна Сторона терміново повідомляє запитувану Договірну Сторону про результати кримінального розслідування щодо виданої особи. За клопотанням запитуваної Договірної Сторони їй пересилається копія чинного рішення по справі.

 

СТАТТЯ 74

Витрати, пов'язані з видачею

Витрати, пов'язані з видачею, несе Договірна Сторона на території якої вони мали місце.

 

СТАТТЯ 75

Транзитне перевезення

1. Одна із Договірних Сторін за клопотанням іншої Договірної Сторони дозволяє перевезення по своїй території осіб, виданих запитуючій Договірній Стороні третьою державою. Запитувана Договірна Сторона може не давати такого дозволу, якщо відповідно до положень цього Договору не існує обов'язку видачі.

 

2. Клопотання про дозвіл на транзитне перевезення оформляється і розглядається в тому ж порядку, що і клопотання про видачу.

 

3. Запитувана Договірна Сторона здійснює транзитне перевезення таким чином, який їй найкраще відповідає.

 

4. Дозвіл на транзит не потрібен, якщо він виконується повітряним шляхом без проміжної посадки.

 

5. Витрати, пов'язані з транзитним перевезенням, несе запитуюча Договірна Сторона.

 

РОЗДІЛ III

Особливі положення щодо правової допомоги з кримінальних справ

СТАТТЯ 76


Поделиться:

Дата добавления: 2015-04-15; просмотров: 72; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты