Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Сучасні психотехнології




Предмет сучасних психотехнологій. Історія появи та соціально-культурні особливості формування психотехнологій.

Предмет сучасних психотехнологій в професійній діяльності аналітика-міжнародника, дипломата та фахівця в галузі ПР. Феномен психотехнологій та необхідність їх появи. Сфери використання психотехнологій. Типології психотехнологій. Психотехнології в системах забезпечення життєдіяльності суспільства на національному та міжнародному рівнях.

Психотехнології в міжнародному інформаційному просторі суспільства . Завдання сучасних психотехнологій. Соціопсихологічні аспекти застосування психотехнологій. Базисні елементи розвитку психотехнологій. Використання традиційних форм.

Типології психотехнологій та їх практичне застосування в діяльності аналітиків, дипломатичних працівників, ПР-практиків. Американські типології психотехнологій. Європейські типології психотехнологій. Типології авторів російської школи психології впливу. Психофізіологічні механізми застосування психотехнологій. Авторська типологія психотехнологій та обгрунтування структури курсу.

Терапевтичні психотехнології як інструмент побудови міжнародних комунікацій. Терапевтичні психотехнології. Технології корекції навичок та неадаптивних поведінкових реакцій. Технології корекції та трансформації перцептивно-мовних структур. Технології корекції та трансформації когнітивних структур та рефлексивного апарату. Технології введення в особливі (трансово-гіпнотичні) стани. Технології корекції мотиваційно-травматичного досвіду верхнього рівня. Технології корекції глибинних мотивацій. Технології трансформації глибинно-мотиваційної складової психіки. Технології корекції та трансформації незжитого емоційно-чуттєвого досвіду. Технології ноогенного стимулювання та трансформації ціннісних структур психічної активності.

Технології нормативного впливу в міжнародних комунікаціях. Технології впливу на рівні окремих аналізаторів. Технології впливу на побудову суб’єктивних моделей дійсності (мислення, перцепція, пам’ять, увага уява). Технології впливу на драйвери активності. Технології впливу на регуляторну складову психіки. Технології впливу на фонові стани свідомості.

Маніпулятивні психотехнології в міжнародних комунікаціях. Маніпулятивні психотехнології. Феномен маніпулювання. Ознаки маніпулятивного впливу. Типологія маніпулятивних психотехнологій. Застосування маніпулятивних технологій в політиці, бізнесі, діяльності релігійних організацій на міжнародному та національному рівнях.

Спец.технології індивідуального та масового програмування, зомбування і психодеструкції. Програмування свідомості в діяльності тотальних організацій. Феномен зомбування. Алгоритм зомбування. Різновиди зомбування. Застосування технологій програмування і зомбування в політиці, бізнесі та діяльності релігійних організацій.

Психотехнології в масових комунікаціях. Психотехнології в рекламі. Психотехнології в пропаганді. Психотехнології в ПР.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-03; просмотров: 153; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты