Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Інформаційний маркетинг




Маркетингові комунікації компанії. Поняття інтегрованих маркетингових комунікацій. Поняття комунікаційної стратегії та етапи її розробки. Система формування попиту та стимулювання збуту як складова системи маркетингових комунікацій компанії. Основні види каналів комунікації.

Поняття бренду. Підходи до визначення бренду. Складові поняття бренду. Стадії становлення бренду. Поняття концепції бренду та її складові. Поняття SWOT – аналізу бренда.

Позиціонування бренду. Позиціонування бренду та його види. Поняття стратегії бренду та її елементи. Принцип “унікальної властивості продукції” як принцип формування бренду. Поняття єдиного стратегічного дизайну бренду.

Структура бренду. Поняття структури бренду та його ідентичності. Особистість бренду та його характер. Імідж бренду. Комунікація бренду та його поведінка. Логотип бренду. Лояльність до бренду як мета його комунікації.

Процес створення бренду. Аналіз ринку як основа успішного створення бренду. Визначення цільової групи та її характеристик. Назва бренду як один з головних факторів успіху. Методологія створення назви, її основні етапи та принципи. Розширення бренду та його основні характеристики. Створення брендів із залученням “он – лайн спільнот”.

Реклама у системі маркетингових комунікацій. Поняття реклами та основні підходи до її визначення. Типи та її функції. Стимулювання збуту як одна з функцій реклами. Види реклами. Стадії процесу реклами. Фази рекламної комунікації. Особливості рекламного повідомлення.

Поняття рекламної концепції. Поняття рекламної концепції та основні принципи її формування. Етапи створення рекламної концепції її основні складові. Аналіз споживачів, товару та ринку як необхідні складові рекламної концепції.

Управління рекламною комунікацією. Основні поняття рекламного менеджменту. Сфера рекламного менеджменту. Структура планування реклами. Рекламний план та його складові.

Визначення цілей реклами. Визначення типів споживачів. Визначення динаміки їх поведінки. Конкретизація цільових сегментів. Сутність підходу DAGMAR (Defining Advertising Goals for Measured Advertising Results). Сутність підходу САРР (Continuing advertising planning program). Механізми впливу рекламних повідомлень.

Сегментація і позиціонування у рекламі. Стратегії сегментації: стратегії концентрації та стратегія диференціації. Стратегії позиціонування. Позиціонування на основі співвідношення ціна – якість; способу споживання; споживача товару; класу товару; культурних символів. Фактори, що визначають вибір стратегії позиціонування.

Стратегії рекламних повідомлень. Основні властивості уваги. Увага як інформаційний фільтр. Теорія узгодженості та теорія комплексності. Принципи організації сприйняття.

Емоційні компоненти рекламного повідомлення. Сітка FCB та Роситера – Персі. Моделювання емоційної реакції на рекламу. Рекламне повідомлення, що трансформує попередній досвід. Фактори, що впливають на привабливість рекламного повідомлення. Цінність торгівельної марки та її індивідуальність. Асоціації, що пов’язані з торгівельною маркою.

Тактика створення рекламних повідомлень. Раціональних творчий підхід. Емоційний творчий підхід. Модель складових елементів джерела в рекламі. Загальні принципи створення рекламного повідомлення. Принципи створення макету рекламного повідомлення та його класифікація. Стратегія тестування реклами, основні критерії. Діагностичні тести рекламного повідомлення.

Бюджет рекламної кампанії та медіапланування. Фактори, що впливають на рекламний бюджет. Методи формування рекламного бюджету. Визначення оптимальної частоти рекламних контактів. Критерії вибору засобів розповсюдження реклами. Основні поняття медіапланування. Параметри, що характеризують ступінь обхвату аудиторії і частоту рекламних контактів.

Зв’язки з громадськістю у системі маркетингових комунікацій. Роль зв’язків з громадськістю у системі маркетингових комунікацій. Здачі, що вирішують зв’язки з громадськістю. Основні принципи ПР діяльності. Класифікація ПР – заходів. Схема дії ПР – заходів.

 

3.4.5. Спеціалізація "Аналітичне та пропагандистське забезпечення зовнішньополітичних інтересів"


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-03; просмотров: 102; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты