Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Алгоритм розподільчого методу формування составів багатогрупних поїздів




Крок 1. Відповідно до табл. та кількості колій П, що використовуються для сортування составів, кожному призначенню g присвоїти цифровий код yП(g). Коліям сортувального парку присвоїти умовні номери 0, 1, 2 і т.д..

Крок 2. Виконати сортування вагонів. При цьому номер колії, на яку направляється вагон, визначається останньою цифрою коду призначення.

Крок 3. Зібрати вагони зі всіх сортувальних колій на витяжну колію. Маневровий локомотив виконує збирання у порядку зменшення умовних номерів сортувальних колій.

Крок 4. Викреслити останні цифри кодів призначень і перейти до кроку 2.

Кількість етапів формування Nфсостава визначається кількістю цифр у найдовшому коді призначення.

Рисунок - Формування состава на трьох коліях розподільчим методом

 

Комбінаторний метод формування составів базується на послідовності Фібоначчі. У табл. наведено коди призначень для комбінаторного методу.

Таблиця - Коди призначень для комбінаторного методу формування составів багатогрупних поїздів


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-03; просмотров: 155; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты