Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ТЕРЕН – 4




Газовий балончик виробництва України.

Газ на основі капсаіцину і морфолоїд пеларгонової кислоти.

Ефективний як для використання проти тварин(собак), так і проти людей, що знаходяться в наркотичному або алкогольному сп’янінні.

Радіус дії: 2м.

Час безперервного використання: 10-12с

Вага: 75г.

Має сильну подразнюючу дію, діє на очі, органи дихання, а також шкіру.

Рекомендації по застосуванню балончиків:

1. Не рекомендується застосовувати газовий балончик, якщо нападаючий озброєний. Хоча Вам і буде потрібно всього декілька секунд, щоб газ подіяв на супротивника, але цього може вистачити для прицільного пострілу!

2. При вихоплюванні балончика, пам'ятайте – відразу не виставляйте його перед собою, на витягнутій руці, Ваш супротивник просто виб'є його у Вас з рук, тому будьте готові і до такого розвитку подій. Не дайте Вашому супротивнику це зробити, на вашому боці повинна бути перевага – раптовість! Тобто, перед тим, як вихоплювати балончик, ви повинні врахувати напрямок вітру, дистанцію, а потім впевнено зробити відволікаючий крок, наприклад, подивитись за спину нападника і зробивши зраділий та здивований вигляд вигукнути чиєсь ім’я. Нападник обов’язково обернеться, щоб подивитись хто стоїть у нього позаду. В цей момент затримайте дихання, прищурте очі та швидко і впевнено направте струмінь газу в область обличчя нападаючого, випускаючи газ короткими невеликими порціями 1-2с, натискуючи на кнопку, послідовно кілька разів, прагніть потрапити в обличчя, а ще краще в очі нападаючого, тому, що на інших частинах тіла дія газу може не дати очікуваних результатів.

3. Якщо справа дійшла до “ближнього бою”, натискуйте на кнопку, випускаючи струмінь газу доти поки нападаючий не буде вражений.

4. Візьміть за правило. Якщо ви йдете через небезпечні вулиці або біля вокзалу, кафе, бару коли вже стемніло. Або виникла ситуація, що ви починаєте відчувати небезпеку від людей, що до вас наближаються. Балончик потрібно одразу взяти непомітно в руку не виймаючи її з кишені.

5. Якщо Ви використовуєте іноземні балончики, то пам'ятаєте, вміст балончика швидко випаровується на шкірі, тому постарайтеся потрапити в очі, ніс, і особу в цілому, в основному це стосується майже всіх іноземних балончиків із сльозоточивою і сльозоточиво-дратівливою дією. Балончики українського виробництва випускають із зарядом в склад, якого входять абсолютно інші інгредієнти, тому при попаданні на шкіру дія аерозолю може мати досить тривалий час, який виражається в больових відчуттях.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-03; просмотров: 106; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты