Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Накопичення покупок по дисконтних картках




Даний програмний модуль призначений для формування відомості, що відображає накопичення покупок по дисконтних картках.

Для того, щоб одержати дану відомість необхідно вказати початок та кінець періоду, значення для яких можна вказати або вручну, або обрати необхідну дату за допомогою календаря, скориставшись для його виклику спеціальними кнопками, що знаходяться поруч, та вибрати зі списку потрібну групу дисконтних карток (відомість можна сформувати одразу по всіх групах, для чого в цьому списку вибрати відповідний пункт).

Після цього оновлюється таблиця з загальними даними про продаж товарів по кожному власнику дисконтних карток з обраної групи за вказаний період, яка містить такі графи: код дисконтної групи, номер картки, прізвище, ім'я, по батькові власника цієї картки, сума покупок за період, сума наданої знижки, відсоток знижки, адреса, телефон та дата видачі картки.

За допомогою спеціальних кнопок на нижній панелі вікна можна відсортувати кожну графу таблиці в порядку зростання чи навпаки зменшення їхніх значень. Кнопка «Докладно» дозволяє переглянути по кожній дисконтній картці на новій сторінці форми більш докладну інформацію по здійснених покупках товарів за вказаний період, в якій буде зазначено дата і час продажу, номер каси, номер чеку, сума покупки, сума і відсоток знижки по кожному чеку.

Для того, щоб роздрукувати сформовану відомість покупок по дисконтних картках на принтері, чи переглянути друковану форму у вікні попереднього перегляду на екрані, потрібно скористатися відповідними кнопками на панелі інструментів головного вікна, або натиснути на кнопку „Друк” на нижній панелі вікна. Але перед цим необхідно обов'язково за допомогою “мишки” проставити позначки у крайній лівій графі таблиці для тих дисконтних карток, що будуть включені в друковану форму, або скористатися відповідними кнопками на нижній панелі вікна щоб позначити (зняти позначки) одразу для усіх записів з обраної групи дисконтних карток.


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-23; просмотров: 74; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты