Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Розробка структури видання




Дитяче інтерактивне видання являє собою казку, що складається з тринадцяти розділів. Для зручності навігації передбачено кнопки переходу між сторінками «Вперед» та «Назад». Також передбачено можливість переходу до певного розділу через гіперпосилання, що будуть розташовані з лівої частини сторінки. Отже, у мультимедійному виданні буде наявним як послідовний, так і перехресний зв'язок. Тобто з кожної поточної сторінки видання можна перейти на титульну сторінку, списку матеріалів та початок будь-якого розділу.

Враховуючи необхідність розташування елементів навігації, на сторінках основного тексту полоса складання займатиме лише 30% загальної площі. Для дитячого видання така характеристика є позитивною.

Ілюстративна інформація буде міститися на титульній сторінці всього видання та на сторінках із назвами розділів. На тлі першої сторінки буде розташовано напівтонову ілюстрацію до всієї книжки. На титулах до розділів передбачено штрихові ілюстрації.

Остання сторінка інтерактивного видання міститиме анімаційну інформацію.

Для читання книжки передбачений звуковий супровід у вигляді інструментальної музики. Але за бажанням читача його можна відключити відповідною кнопкою, яка міститиметься на кожній сторінці видання.

Структурну схему інтерактивного видання показано на рисунку 2.5.

 

 

Рисунок 2.5 – Структурна схема інтерактивного дитячого видання

 

Висновки до розділу 2

 

У другому розділі було розроблено концепцію та структуру інтерактивного дитячого видання.

Визначено необхідні та достатні елементи видання для зручності навігації та вдалого оформлення. Наведено макети титульної сторінки, титулів із назвами розділів, сторінки основного тексту та сторінки з переліком використаних музичних композицій.

Розроблено структурну схему інтерактивного видання. Вона відображає взаємозв’язок між елементами видання та доступні способи навігації.



Поделиться:

Дата добавления: 2015-01-19; просмотров: 83; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.005 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты