Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Основні положення меді-маркетингу.




Якщо менеджмент-організація,то маркетинг – що потрібно зробити, аби задовольнити споживача. Існує 5 концепцій маркетингу: 1.К. удосконалення виробництва (споживач віддає перевагу товарам,які широко доступні). Коли попит перебільшує в-тво. 2.К. удосконалення товару.(коли ринок перенасичений, споживач-товар з більшою якістю). 3. К. інтенсифікації комерційний зусиль. (товар пасивного попиту). Послуга страхування. (Товар –заходи стимулювання – ріст прибутку) 4. К. маркетингу. Запорукою досягнення цілей є визначення потреб ринку та їх задоволення більш ефективними методами,аніж у конкурентів.(потреби споживача-комплекс маркетинг-ріст прибутків за рахунок задовол потреб спож) 5. К. соц.-етичного маркетингу. Компанія повинна задовольняти потреби споживача без збитків для навкол середовища.

Ф-ції маркетингу: аналіт.,виробнича (цінова політика),збутова, управління та контролю.

Дуалізм недійного продукту. Споживач керує медіа. Геомаркетинг-дія ЗМІ не однакова в різн географ точках. Етичний підхід-використ об’єкт інфо.. Методи продажу рекл площ – сейлз-хауз(видавничі буд, холдинги). Директ-маркетинг – особл вид М..нова стратегія роботи ЗМІ. Суть-налаштув прямих контактів з рекламодавцями і налаштув відповідн між можливостями ЗМІ і запитами конкретних рекламодавців.

Особливості використання принципів креативного Менедж.

Креативний менеджмент – організація та методи управління, направлені на покращення, збільшення ефективності діяльності творчого колективу.

Завдання менеджера медіа у тому, щоб прийняти рішення і забезпечити його реалізацію. Гол. орієнтир роботи менеджера: Потрібно , аби правильно підібрані люди виконували правильно поставленні завдання правильним способом у правильно розрахований час заради досягнення цілей. Специфіку тут-керування колективом,який орієнтований на творчий результат.

1)Інноваційний менеджмент (орієнтир на організаційні,технологічні та ін. інноації)

2) Менеджмент творчості.

Особливість управління медіа у тому, що потрібно поєднувати адмін..і креатин менеджмент.

Основні принципи КМ:

Управління творчим колективом має бути гнучким за організацією, але жорстким відносно якості і часу на виконання. Недоліки менеджменту в медіа:

- чимало непотрібних нарад; поспіх в рішенні питань, що потребують глибокої розробки;небажання ризикувати і експериментувати; не відповідний графік роботи. Керівник передає рішення виконавцю, контролює і корегує його дії, оцінює якість виконання завдання.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-04-18; просмотров: 70; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты