Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Інструкція користувача.




Оформлення претензій.

Претензія – це документ, що оформлюється користувачем у вападку, коли із замовленням, після його відвантаження, трапляються претензійні випадки, такі як: «перевкладення товару», «нестача товару», «бракований/пошкоджений товар», «втрата товару», або «часткова втрата товару». Конструктивність та лаконічність цього документу сприятиме його швидшій та якіснішій обробці і наданні вам своєчасної відповіді. Претензія Оформлюється лише на консолідації, що мають статус «Отгружена».

1. Для того, щоб оформити претензію оберіть у вашому робочому столі вкладку «Мій бізнес», як показано на малюнку нижче:

2. У вікні, що висвітиться оберіть пункт «Консолідації», як показано нижче:

 

3. У вікні консолідації будуть відображені усі ваші поточні консолідації, проведені, не проведені та збережені із зазначеним їхнім поточним статусом. Коли знайдете консолідацію з якої бажаєте оформити претензію натисніть на неї один раз лівою кнопкою миші, після чого вона підсвітиться блакитним кольором, як показано нижче:

4. Після того, як ви оберете потрібну вам консолідацію натисніть на кнопку «Create based on» та оберіть пункт «Претензии по полученому товару», як показано нижче:

 

5. Відкриється вікно-форма з створення претензії на обрану вами консолідацію. Щоб створити претензію оберіть вкладку «Претензії», у ній натисніть кнопку «Додади» (або «Add») (В одній формі можна створювати декілька претензій по даній консолідації). З’явиться рядочок для заповнення претензії:

Увага: На одну консолідацію можливо створити лише одну претензію, тому перш ніж проводити її переконайтеся, що ви розмістили усі турбуючи вас питання в дану претензію!!!

У стовпчику «Претензія» оберіть тип претензії, що ви хочете оформлювати, натиснувши на кнопочку «…».

Обравши тип претензії, вкажіть до якого саме замовлення, що входить до консолідації, буде стосуватися сама претензія. У рядку претензії натисніть на стовпчик «Замовлення», а потім на кнопку «…», як показано нижче:

Вам відкриється увесь перелік замовлень, що входять до даної консолідації. Серед цього переліку оберіть те замовлення, на яке складатиметься претензія, натиснувши на нього двічі лівою кнопкою миші.

Обравши замовлення, оберіть номенклатуру на яку ви хочете скласти претензію з переліку. Для цього у формі вашої претензії оберіть поле «Номенклатура», натиснувши на нього лівою кнопкою миші і натисніть на кнопку «…» і оберіть необхідну номенклатуру з перелічую натиснувши на неї двічі, або натиснувши на кнопку «Select», як показано нижче:

Для того, щоб подивитися та відредагувати інші стовпчики форми (особливо це необхідно при оформленні претензію на нестачу товару), погортайте скроллер праворуч та ліворуч, як це показано нижче:

У стовпчику «Побажання» ви можете залишити свої побажання по претензії.
У стовпчику «Статус», який ви не можете редагувати відображається поточний стан вашої претензії.

Значення «Відкрита» означає, що ця претензія ще не проведена і ви можете її редагувати.

Значення «На розгляді» означає, що ви провели вашу претензію і більше не можете її редагувати. Претензію буде розглянуто працівниками складу.

Значення «Стверджена» означає, що компанія підтверджує вашу претензію і відгукнеться на неї.

Значення «Частково стверджена» означає, що не всі претензії у вашій формі були однаково стверджені, деякі з них можуть бути на розгляді, а по деяким може бути відмова. У цьому випадку переглядайте «Статус», та «Резолюцію компанії» у формі вашої претензії.

Значення «Відмова» означає, що компанія розглянула вашу претензію і не погоджується з нею. У цьому випадку дивіться «Резолюцію компанії».


У стовпчику «Резолюція компанії», який ви не можете редагувати, буде написане остаточне рішення компанії що до вашої претензії.

6. У Формі претензії присутня можливість залишати свої коментарії чи іншу вадливу інформацію, яку ви хочете докласти до оформленої вами претензії. Для цього у формі оберіть вкладку «Коментарі», що знаходить поруч з вкладкою «Претензії», і натисніть на неї один раз лівою кнопкою миші, як показано нижче:

Коментарі являють собою елементарне поле для заповнення текстом, де ви й можете залиши усю важливі зазначення.

7. Для того, щоб додати у претензію фотографії пошкодженого чи бракованого товару оберіть вкладку «Вложения» і натисніть кнопку «Add»:

Вам відкриється вікно вибору файлу, завдяки якому ви можете вкласти необхідний вам знімок.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-14; просмотров: 69; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты