Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Увага: Розмір фотографії не може перевищувати 3 Мб!!!




Вклавши необхідний знімок ви можете його передивитися для самоперевірки, скористувавшись вікном, що розташоване праворуч:

8. Після того, як ви заповнили форму претензії, ви можете проводити її, натиснувши кнопку «Post and close», що розташовано зверху ліворуч, або ж зберегти її для подальшого редагування натиснувши на зображення дискети, що розташоване поруч, як показане нижче:

УВАГА: Доки претензія не проведена, вона має статус «Відкрита», що означає. Що ви можете вносити у неї корективи, після проведення претензії вона змінює свій статус на «На розгляді» і ви більше не можете створювати нових претензій по даній консолідації, а також редагувати цю претензію, тому будьте уважні і перевірте претензію на правильність заповнення, перші ніж приймати остаточне рішення і проводити її !

9. Після того як ви провели свою претензію ви можете у будь-який момент перевірити її поточний статус. Для цього у вкладці «Мій бізнес» оберіть розділ «Претензії», як показано нижче:

Тут будуть відображені усі ваші форми претензій, та їхні поточні статуси.

10. Для того, щоб подивитися «Статус» та «Резолюція компанії» по кожній конкретній претензії у формі, натисніть на неї двічі лівою кнопкою миші.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-14; просмотров: 56; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты