Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Порядок створення наземного реперу.




На вирахуваних установках основні гарматі призначають один постріл . Після доповіді далекомірника про засічку розриву на цих установках призначають групу з 4-х пострілів. Якщо перший розрив не був визначений, то постріл повторюють, виправивши, якщо необхідно, установки для стрільби або орієнтування приладів.

При створені репера за допомогою далекоміра далекомірник та розвідник доповідають дирекційні кути та дальності по кожному розриву.

 

Умови закінчення створення реперу. В групі надійно засічено не менше 4-х розривів.

Пристріляні установки по реперу. Установки, які відповідають центру групи з 4-х розривів.

Визначення пристріляних поправок дальності і напрямку

Пристріляну поправку дальності (напрямки) визначають, віднімаючи з пристріляної дальності (пристріляного довороту від основного напрямку) топографічну дальність до репера (топографічний доворот).

Топографічні дальності і доворот визначають на ПУВ або аналітичним способом. Фіктивний репер наносять на ПУВ за результатами засічки центру груп розривів

Пристріляну дальність знаходять у ТС по пристріляному куті прицілювання Пристріляний доворот одержують, як обчислений доворот по центру групи з 4-х розривів.

Доповідь про результати створення репера.

«_________». Створив репер № ___, ________, снаряд _______, підривник ______, заряд ______, температура заряду _______, партія _______.

Пристріляні установки: Пр ____, Рів _______, ОН _______.

Координати репера: ХR = _______, УR= ______, hR=___.

Топографічні : Д = _______, ∂ =_______, ΔhR= ____

Пристріляні : Д =_______, ΔД = _____, Δ∂ = _______. Я “________”.

До перенесення вогню готовий.

Підготовка до перенесення вогню

Д = ________ ∂ = ________ hЦ = _____ ZЦ = ____

ΔД = К· 0,01Д = _______ ΔZ = ZЦ – ZR = ______

Д = Д + ΔД = ______ + ____ = ______

= ∂ + Δ∂ + ΔZ = ________ + _______ + ________ = ________

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-02-10; просмотров: 63; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.01 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты