Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Порядок видачі продуктів і його документальне оформлення.




Облік продовольства, техніки і майна особового складу в діловодстві, на складі, їдальні (їдалень), хлібопекарні, підрозділах і військовому ешелоні ведеться відповідно до вимог поняттями керівника по обліку озброєння, техніки, майна й інших матеріальних засобів (частини 1 –облік у підрозділах, військових частинах і з'єднаннях.)

Кількість виданих продуктів у первинних документах вказується з точністю: картоплі й овочів – до кілограма, чай і спеції – до грама; інших продуктів – до одної десятої кілограма.

Видача продовольства зі складу військової частини в їдальню здійснюється в наступному порядку.

У діловодстві служби на підставі даних книги обліку харчуючихся (форма 42) і по розкладці продуктів (форма 66) виписується накладна (Форма 2) у 2-х екземплярах окремо на сніданок, обід і вечерю, де вказується кількість продовольства на весь склад, що харчується, по відповідній нормі (у випадку використання декількох норм - виписується відповідна кількість накладних форми 2 у 2-х екземплярах).

Накладна (накладні) також реєструються у книзі реєстрації облікових документів (форма 25), підписується начальником і писарем служби і видається під розпис в книзі форма 25 черговому по їдальні, який разом з інструктором –кухарем (старшим кухарем) і добовим нарядом по їдальні прибувають на склад для отримання продуктів.

Після видачі продуктів, накладна підписується начальником складу і черговим по їдальні.

1-й екземпляр накладної залишається на складі, 2-ий екземпляр – у чергового по їдальні для контролю за продовольством.

Продукти, що надійшли в їдальню для готування їжі, а також хліб, цукор і молоко коров'яче, які видані особовому складу, у книгу обліку наявності та руху матеріальних засобів (форма 26) їдалень не записуються.

Облік продуктів, які закладаються у казани, і фактичного виходу готових блюд, м'ясних і рибних порцій і їхньої якості в їдальні ведеться в книзі контролю за якістю готування їжі (форма 58).

Наприкінці робочого дня начальник складу на підставі першої накладної (накладних) форма 2 списує видане продовольство з книги обліку форми 26 складу і передає в діловодство служби під розпис писаря (діловода) у книзі реєстрації форма 25, який на підставі цієї накладної списує продовольство з книг основного обліку продовольчої служби форма 26.

Видача продовольства зі складу військової частини підрозділу, що розташовується окремо, і окремим військовослужбовцям оформлю-ється накладною (Форма 2).

Військовослужбовцям, що отримують продовольчі пайки продук-тами на руки, видача продовольства оформлюється накладною форма 2 або по роздавальній відомості (форма 8). М'ясо, олія, молоко коров'яче, риба і хліб можуть видаватися по талонах роздавального листа (форма 19), що видаються в службі військової частини під розпис в книзі реєстрації форми 25.

Забезпечення продовольством військовослужбовців у військовому ешелоні ми розглянемо в четвертому навчальному питанні.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2014-11-13; просмотров: 156; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты