Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Система фертигації




Грунт для рулонних газонів

Для приготування грунтосуміші, призначеного для створення трав'яних газонних покриттів, зокрема для спортивних майданчиків, використовують низинний луговий торф, біоорганічних добрив і деревна тирса. Пісок беруть грубозернистий річковий з основною фракцією 1,5-2 мм.

Перемішування компонентів здійснюють у співвідношенні, мас.%:

v Торф - 25

v Пісок-60

v Біоорганічних добрив - 2

v Деревна тирса - 13

Наведений склад дає можливість швидке і не трудомістке створення і відтворення родючого ґрунтового покривудля трав'яних газонів на несприятливих для росту рослин ґрунтах, наприклад піщаних, глинистих та інші, а також на землях, зруйнованих впливом несприятливих факторів, пов'язаних з господарською діяльністю людини.

Пропонований склад грунтосуміші дозволяє протягом тривалого часу зберігати структуру ґрунту газону, у тому числі і на спортивних майданчиках, що забезпечує зниження витрат на їх утримання.

Для створення оптимально збалансованих умов при вирощуванні конкретних культур в залежності від їх потреби в поживних речовинах до складу грунтосуміші можуть бути введені мінеральні добрива, мікроелементи, стимулятори росту.

Для скорочення часу створення газону або городу до складу суміші грунтосуміші можуть бути включені насіння рослин.

Пропонований родючий грунтосуміш розширює асортимент рослинних поживних сумішей, заснований на використанні доступного сировини і відходів, не складний у приготуванні, не вимагає складного обладнання та апаратури, може використовуватися на відкритому і закритому ґрунтах і протягом тривалого часу, тому що є довготривалим джерелом органічних поживних речовин і здатний тривалий час зберігати свою структуру. Може бути використаний для зміцнення берегів річок і водосховищ, дорожніх відкосів.

ü Технологія укладання газону

Ø Розрахуйте за формулою кількість рулонів готового газону, необхідне для укладання на ділянці

Х (м2) х 1,25 = кількість рулонів,


Поделиться:

Дата добавления: 2014-12-03; просмотров: 117; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты