Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Для аналізу розташування родовищ мінеральних підземних вод із використанням Google Maps Engine було використано карту м.Вінниця.




Для створення нової карти, ми скористались програмою Google Maps Engine. Ділі ми створюємо нову карту за допомогою меню.

Після цього з’являється карта світу. Ми зближуємо дану карту до масштабу, на якому буде відображатися Вінницька область (рис.4.2).

Рисунок 4.2 – Карта Вінницької області

 

Далі за допомогою меню–імпорт, ми додаємо створену раніше таблицю MS Excel в програму Google Maps Engine.

 

Рисунок 4.3 – Меню імпорт програми Google Maps Engine

 

Після вибору меню – імпорт, з’являється наступне вікно, де ми вибираємо файл MS Excel з комп’ютера. І, отримуємо карту Вінницької області із нанесеними точками, що містять інформацію про об’єкт, як показано на рис. 4.4.

 

Рисунок 4.4 – Основні точки та інформація про об’єкт

 

За допомогою меню стилі можна задати колір певних точок. Наприклад для районів і назв можна задати певну гамму кольорів, що представлено на (рис.4.5–4.6)

 

Рисунок 4.5 – Кольорові позначення районів видобутку мінеральних вод

 

Рисунок 4.6 – Кольорові позначення назв мінеральних вод

 

Що, стосується кількості та місцезнаходження свердловин та джерел мінеральних вод на території Вінницької області, то вони показані на (рис. 4.7).

 

Рисунок 4.7 – Кольорові позначення способу видобутку мінеральних вод

Тепер, можна створити нашу користувацьку карту з повним списком точок, які позначені на ній та інформацією, що міститься у кожній з даних точок, яка представлено на ( рис. 4.8). Для прегляду інформації про об’єкт достатньо клацнути на точку.

 

Рисунок 4.9 – Загальний вигляд карти із нанесеними об’ктами


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 78; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты