Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Наступ механізованого відділення на противника, що обороняється, з ходу.




Під час наступу з ходу командир механізованого відділення з початком розгортання взводу у бойовий порядок виводить БМП (БТР) на свій напрямок показано на рис.6, уточнює навіднику – оператору (кулеметнику бронетранспортера) і механіку – водію (водію) об’єкт атаки (цілі), напрямок продовження наступу (напрямок наступу) місце і номер проходу у загородженнях і управляє вогнем відділення.

Під час атаки в пішому порядку з виходом БМП (БТР), танка з десантом до установленого місця спішування відділення за командою свого командира «До машини» швидко вистрибує (спішується) і за командою «Відділення, в напрямку такого-то предмета, напрямний – такий-то – до бою, вперед» або «Відділення, за мною – до бою» розгортається у цеп і прискореним кроком або бігом, ведучи інтенсивний вогонь на ходу, продовжує атаку.

Атаку переднього краю оборони противника та розвиток наступу в глибині відділення здійснює в такому ж порядку, як і під час наступу із положення безпосереднього зіткнення з противником.

Рис. 6. Послідовність дій механізованого відділення при наступі з ходу (варіант)

 

При висуванні на рубіж спішування особовий склад відділення може розміщуватися зовні на техніці показано на рис. 7,8.

Рис. 7. Розміщення особового складу на БТР (БМП)

 

Спостереження особовим складом, що розміщується зовні на БМП (БТР), танку, ведеться зі зброєю напоготові до стрільби (куди очі – туди зброя ), палець на спусковій скобі.

Вогонь відкривається негайно при виявленні противника.

Час на відкриття вогню:

неприцільного – 1-3 сек;

прицільного – 3-5 сек.

Рис. 8. Розміщення особового складу в якості десанту на танку

 

Спостереження ведеться зі зброєю напоготові до стрільби (куди очі – туди зброя), палець на спусковій скобі.

Вогонь відкривається негайно при виявленні противника.

Час на відкриття вогню:

неприцільного – 1-3 сек;

прицільного – 3-5 сек.


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 126; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты