Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИКОНАННЯ ДОМАШНЬОЇ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ




 

Виконання контрольної роботи сприятиме оволодінню теоретичних знань та практичних навичок із питань аналізу господарського розвитку країни Європейської цивілізації в умовах ринку і державного регулювання економіки.

Студенти заочної форми навчання виконують одну контрольну роботу з навчальної дисципліни “Державне регулювання економіки” на основі вивчення відповідного матеріалу, що дає можливість перевірити наскільки глибоко вони засвоїли предмет і чи можуть аналізувати сучасні процеси та явища в господарському розвитку держав самостійно. При її виконанні вимагається вміння користування інструментарієм економічного аналізу, застосовувати теоретичні знання для відповіді на конкретні питання.

Варіант контрольної роботи складається із двох теоретичних питань. При виконанні завдань свого варіанту слід дотримуватися принципу послідовності, оскільки їх черговість має внутрішню логіку, а складність зростає поступово.

Перш ніж приступити до написання контрольної роботи необхідно спочатку глибоко вивчити теоретичний матеріал курсу, використовуючи при цьому рекомендовану літературу, де фундаментально викладається зміст проблем.

Викладенню теоретичного питання має передувати план. Зміст питання слід розкривати стисло, логічно, аргументовано, уникаючи ускладненої термінології, бездоказових тверджень. У тексті, там, де це вимагається, необхідно використовувати ілюстративний матеріал: рисунки, схеми, таблиці, графіки тощо, які можуть бути оформлені у вигляді додатку. Цей матеріал має бути пронумерованим. У разі використання цитат, статистичного матеріалу необхідно обов’язково посилатися на авторів і джерела, з яких запозичений матеріал, при цьому дослівно вказуючи прізвище автора, назву роботи, місце та рік видання, том, частину, параграф, сторінку.

Студентам запропоновані 15 варіантів контрольних завдань. Студенти отримують свій варіант контрольної роботи згідно порядкового номеру в журналі.

Контрольну роботу подають у вигляді рукопису чи машинописного способу, яка має бути написана грамотно та акуратно, чітким, розбірливим почерком. Оформлювати роботу необхідно так: на обкладинці шкільного зошиту розміщують титульну сторінку, де вказується назва навчального закладу, нумерують в зошиті сторінки, на першій сторінці вказують номер варіанту, його питання, на кожній сторінці залишають поля для зауважень рецензента, в кінці роботи зазначають список використаної літератури, розбірливо підписують та вказують дату виконання роботи.

Якість виконаної контрольної роботи оцінюється насамперед тим, наскільки самостійно, правильно і глибоко розкрито зміст завдань та їх основні питання.

У разі, якщо контрольну роботу не зараховано, студент повинен виконати її вдруге з урахуванням зауважень рецензента і подати на повторну перевірку. Після успішного захисту роботи студент допускається до заліку.



Поделиться:

Дата добавления: 2015-09-15; просмотров: 59; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты