Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Аннотация. Актуальность данной статьи состоит в исследовании рынка гостиничных услуг г.Одессы с целью анализа динамики цен на гостиничные услуги




Актуальность данной статьи состоит в исследовании рынка гостиничных услуг г.Одессы с целью анализа динамики цен на гостиничные услуги, дифференциации гостиниц по уровню цен, критической оценки использования маркетинговой ценовой стратегии в гостиничном бизнесе. В результате исследований произведена группировка гостиниц по уровню цен, сделаны предложения по совершенствованию механизма регулирования с учетом международного опыта.

 

Завдання 4. Відредагуйте анотацію.

У статті я дослідив галузеву специфіку фінансового аналізу туристичних фірм. А також я розглянув причини, що зумовили значні відмінності між теоретичним нормативами і відповідними параметрами ліквідності для вітчизняних операторів міжнародного туристичного ринку. Я пропоную також механізм аналізу ліквідності туристичних підприємств, що базується на вивченні їх фінансової звітності.

 

Завдання 5. Складіть 4-5 речень, які можна використати у науковій доповіді, враховуючи синтаксичні та стилістичні особливості їх побудови.

Рекомендована тематика наукових доповідей:

® Роль менеджера на підприємстві.

® Етикет ділової людини – жива реклама фірми.

® Малі підприємства – крок до ринку.

 

Завдання 6. Відредагуйте текст поданого відгуку.

 

Відгук

на магістерську роботу студентки V курсу КЕФ ОДЕУ Єлейко Мар’яни на тему: «Інвестиційна діяльність комерційних банків»

Актуальність теми магістерської роботи у мене сумніву не викликає, адже інвестиційна діяльність комерційних банків є альтернативною щодо кредитування. Тому вітчизняні банки повинні правильно оцінювати ефективність інвестиційних заходів та якість цінних паперів, оскільки досвід роботи у цьому напрямку у них ще дуже малий.

У роботі є вступ, 3 розділи, 9 підрозділів, висновок, додатки та список використаної літератури.

У першому розділі з’ясовується сутність інвестиційної діяльності комерційних банків, визначено та проаналізовано види цінних паперів, що є об’єктами інвестування. Крім того, студентка розглянула основні види ризиків та можливості управління ними.

Другий розділ присвятили дослідженню проблем та механізмів аналізу інвестиційної діяльності комерційних банків. Вона проаналізувала методику оцінки цінних паперів, нею визначено її позитивні та негативні моменти.

У третьому розділі на основі вітчизняного та зарубіжного досвіду визначено шляхи та перспективи розвитку інвестиційної діяльності комерційних банків, виділено методи зниження ступеня ризикованості інвестиційних операцій.

Магістерська робота студентки Єлейко Мар’яни написана на високому теоретичному і практичному рівні, є змістовною та рекомендується мною до захисту на ДЕК.

 

Науковий керівник:

к.е.н., ас. кафедри банківського

і страхового бізнесу Саврас І.3.

 

Завдання 7. Відредагуйте текст рецензії.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2014-11-13; просмотров: 145; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты