Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


ЗАГАЛЬНА СТРУКТУРА ДИПЛОМНОЇ РОБОТИ




Титульна сторінка (додаток А).

Завдання на дипломну роботу (додаток Б). Завдання готується керівником дипломної роботи та затверджується завідуючим кафедрою.

Відгук керівника (додаток В). Відгук – це офіційний документ, у якому керівник дає оцінку дипломної роботи студента.

Зміст роботи –1 сторінка. Потрібно вказати назви всіх розділів і підрозділів із зазначенням початкових сторінок. Назви розділів і підрозділів мають бути стислими і зрозумілими, літературно грамотними, тісно пов’язаними з назвою роботи, але не повторювати її.

Вступ – 2-3 сторінки. Дається обґрунтування актуальності і значення обраної теми, формулюються мета, завдання та об’єкт дослідження, визначаються методи дослідження та джерела інформації.

Перший розділ (25–30 сторінок, визначається як теоретичний розділ)

структурно складається з 2-4 підрозділів, містить теоретичний виклад важливих аспектів проблеми та критичний огляд джерел.

Другий розділ (25–30 сторінок, аналітичний розділ) присвячується обґрунтуванню фактичного стану досліджуваної проблеми на матеріалах, що характеризують об’єкт дослідження.

У цьому розділі може бути 2–4 відносно самостійних підрозділів, що містять аналіз та оцінку конкретних проблем, пов’язаних з об’єктом дослідження.

Розділ має бути достатньо насиченим фактичною інформацією, що відображає стан об’єкту дослідження за певний період.

Третій розділ (25–30 сторінок, практичний розділ) повинен містити рекомендації щодо поліпшення роботи конкретного підприємства, взятого за об’єкт дослідження, детальний опис заходів, що пропонуються, та обрахунок очікуваного економічного ефекту від впровадження запропонованих заходів.

У цьому розділі повинні міститися обґрунтовані пропозиції студента, спрямовані на досягнення мети, поставленої у вступі. Структурно розділ має вміщувати 2–4 підрозділи. Характер та зміст заходів, що пропонуються, повинен базуватися на результатах аналізу, наведених у другому розділі роботи.

Висновки – 3–5 сторінок. Це заключна частина роботи. Вона містить стислий, конкретний виклад результатів аналізу та пропозицій, що зроблені власно студентом для покращення стану об’єкта дослідження.

Перелік використаних джерел (літератури) міститьвідомості провсі використані джерела інформації.

Додатки містять матеріали допоміжного характеру – таблиці, блок-схеми, дослідницькі анкети, форми звітності, відгук чи висновок про впровадження результатів на підприємстві тощо.

Анотація – 1 сторінка (додаток Г) – виконується на окремих аркушах трьома мовами: українською, російською та англійською (зміст та оформлення мають бути ідентичними).

В анотації вказують: прізвище та ініціали студента, тему роботи, стислий зміст, короткий опис висновків та пропозицій.

Анотація підписується студентом.

Загальний обсяг дипломної роботи має складатися з 80 – 100 друкованих аркушів комп’ютерного набору формату А-4 (без врахування титульної сторінки, завдання на дипломну роботу, відгуку керівника, переліку використаних джерел та додатків).

Дипломні роботи магістрів за спеціальністю “Міжнародна економіка” повинні бути захищені англійською мовою (процедура передбачає рекомендацію кафедри іноземних мов та узгодження із завідуючим випускаючою кафедрою). Для захисту готується реферат іноземною мовою обсягом 8-10 сторінок, який подається на кафедру міжнародної економіки та економічної теорії разом з дипломною роботою (додаток Д). Консультування з мовних питань проводить викладач, призначений завідувачем кафедри англійської мови.

 


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 49; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.006 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты