Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Захист ТА ОЦІНЮВАННЯ дипломних робіт




Захист дипломних робіт проводиться на відкритому засіданні ДЕК у терміни, визначені навчальними планами і згідно з графіком, який затверджується ректором університету.

До захисту роботи студент повинен підготувати відповідь, розраховану на 10 хвилин, а також ілюстративний матеріал для членів ДЕК.

У доповіді студент висвітлює актуальність, мету і завдання дипломної роботи, коротко характеризує основний зміст роботи, методику і результати проведених досліджень, оголошує висновки та пропозиції. Рекомендується не читати доповідь під час захисту, а вільно висловлювати думку з мінімальною опорою на друкований текст.

ДЕК на закритому засіданні оцінює кожну дипломну роботу.

Підсумкова оцінка по дипломній роботі формується за наступною формулою:

,

 

деО1оцінка керівника дипломної роботи(за 100-бальною шкалою);

О2середня оцінка успішності студента за період навчання після отримання диплому бакалавра (за 5-бальною шкалою);

О3середня оцінка захисту дипломної роботи (за 5-бальною шкалою).

Якщо середня оцінка захисту дипломної роботи є меншою 2,51 бала,

виставляється підсумкова оцінка „незадовільно”.

 

Приклад розрахунку:

 

Середній бал Підсумкова оцінка
2,76 – 3,50 Задовільно
3,51 – 4,50 Добре
4,51 – 5,00 Відмінно

 

Оцінка керівника дипломної роботи виставляється у відгуку керівника.

Середня оцінка успішності студента визначається деканатом факультету.

Середня оцінка захисту дипломної роботи є середньою оцінкою доповіді студента на захисті та його відповідей на питання членів ДЕК. Питання членів ДЕК поділяються на три групи:

Перша група питань („теоретичні”) спрямована на виявлення загального рівня теоретичних знань студента з проблематики роботи.

Друга група питань („системні”) – на виявлення рівня системного мислення студента, його здатності бачити взаємозв’язки між явищами.

Третя група питань („практичні”) – на перевірку обґрунтованості пропозицій, розрахунків, власних висновків студента.

Оцінка, виставлена ДЕК є кінцевою і опротестуванню не підлягає.

 

У тих випадках, коли захист дипломної роботи визнано незадовільним, комісія вирішує, чи може студент подати повторно ту ж роботу після доопрацювання і усунення недоліків, чи йому необхідно опрацювати іншу тему.

Дипломні роботи, які пройшли процедуру захисту, протягом 3-х днів після завершення роботи ДЕК, передаються до архіву на зберігання.

 


Додаток А

Форма титульного листа


Поделиться:

Дата добавления: 2015-08-05; просмотров: 57; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.007 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты