Студопедия

КАТЕГОРИИ:

АстрономияБиологияГеографияДругие языкиДругоеИнформатикаИсторияКультураЛитератураЛогикаМатематикаМедицинаМеханикаОбразованиеОхрана трудаПедагогикаПолитикаПравоПсихологияРиторикаСоциологияСпортСтроительствоТехнологияФизикаФилософияФинансыХимияЧерчениеЭкологияЭкономикаЭлектроника


Кримінальне провадження на підставі угод




Поняття угод в кримінальному провадженні. Види угод в кримінальному провадженні. Зміст та наслідки укладення угоди про визнання винуватості. Зміст та наслідки укладення угоди про примирення. Порядок судового провадження на підставі угод. Наслідки невиконання угоди.

Кримінальне провадження щодо окремої категорії осіб

Особи, щодо яких здійснюється особливий порядок кримінального провадження. Особливості повідомлення про підозру, притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і обрання запобіжного заходу окремих категорій осіб.

Проблемні питання провадження в справах про злочини неповнолітніх

Особливості предмету доказування у кримінальних провадженнях щодо неповнолітніх. Особливості досудового розслідування і судового розгляду проваджень щодо неповнолітніх. Особливості провадження щодо осіб, які на момент вчинення суспільно-небезпечного діяння не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність.

Особливості провадження у формі приватного обвинувачення

Особливості досудового розслідування та судового розгляду кримінальних проваджень у формі приватного обвинувачення. Зустрічні обвинувачення. Відшкодування шкоди потерпілому у кримінальному провадженні у формі приватного обвинувачення.

Кримінальне провадження щодо застосування примусових заходів медичного характеру

Провадження у справах неосудних, обмежено осудних і осіб, які захворіли на психічну хворобу після вчинення кримінального правопорушення: особливості предмету доказування, досудового розслідування і його закінчення, судового провадження. Види примусових заходів медичного характеру, які може застосувати суд. Порядок їх зміни і скасування. Відновлення кримінального провадження при застосуванні примусових заходів медичного характеру. Порядок звільнення засудженого, який захворів на психічну хворобою, під час відбування покарання.

Кримінальне провадження, яке містить відомості,

Що становлять державну таємницю

Охорона державної таємниці під час кримінального провадження. Особливості проведення експертизи у кримінальному провадженні, яке містить державну таємницю.

Відновлення втрачених матеріалів кримінального провадження

Умови відновлення втраченних матеріалів кримінального провадження. Судовий розгляд заяв про відновлення втраченних матеріалів кримінального провадження.

 

Завдання для самопідготовки (6 год.)


Поделиться:

Дата добавления: 2015-04-11; просмотров: 96; Мы поможем в написании вашей работы!; Нарушение авторских прав





lektsii.com - Лекции.Ком - 2014-2024 год. (0.009 сек.) Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав
Главная страница Случайная страница Контакты